Home

Online voorjaarsvakantie Droomparken & Europarcs 19 feb t/m 1 maart

zondag 28 februari 2021

Online animatieprogramma
Youtube
Onze activiteiten zijn deze vakantie allemaal online. De activiteiten staan voor je, volgens tijden van het programma, gepland op YouTube. Via de QR-codelinks bij deze tekst kom je automatisch op de juiste pagina. Of klik in de app op deze link http://bit.ly/DPanimatievoorjaar. Voor de liveshows, zoals de Quizzen en The Online Jukebox, is er een aparte QR-code. Voor de Bingo's en De Online Spelshow - de strijd der parken - is opgave vooraf noodzakelijk! Fijne vakantie!

10:00

Frutsel Fratsel Knutsel
Gek hè dat we ineens allemaal thuis zitten. Of, nou ja, in je vakantiewoning! Heb je er wel aan gedacht wat knutselspulletjes mee te nemen? Nee? Geeft niets! Vandaag leggen we uit hoe je toch kan knutselen met materialen die je normaal misschien wel in de prullenbak gooit! Denk maar eens aan een leeg melkpak of een lege plastic fles! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer opties! Kijk je mee?

11:00 - 12:00

De Droomhut!
Youtube
De allerleukste kindershow van dit moment! Waarin net als in je mooiste dromen alles mag en alles kan! Met vaste presentatoren Afke & Martijn beleven we de leukste spellen, horen we de gekste weetjes en verwelkomen we de allerleukste gasten! Weet jij al wie er vandaag komt als special guest? Wie wint de challenge van Beau & Bloem en gaat er met de Grote Bram de Bever Bokaal vandoor?

14:00

Slowsporten met Thabi
De drempel om te gaan sporten is soms heel hoog. Je bent er al zo vaak met goede moed aan begonnen, maar je hield het nooit vol. Bovendien wist je niet precies hoe je het aan moest pakken. Herkenbaar? Slow sporten haalt de drempels voor je weg. Thabi helpt om je conditie te verbeteren en om de balans tussen inspanning en ontspanning terug te vinden. Hij doet dit op een manier die bij je past: laagdrempelig, flexibel en met plezier!

16:00

Minidisco met.....
Youtube
Vandaag is dansen we met Beau en Bloem! Dansen jullie allemaal mee?